Lemmikkihoitola

Tuulan Karvakorvat ei ole ainoastaan koirahoitola. Pidämme huolta kaikista eläinystävistä - karvoihin katsomatta.

Oletko lähdössä reissuun, mutta rakas lemmikkisi ei pääse matkaan mukaan?

Tuulan Karvakorvat on viihtyisä pieneläin- ja koirahoitola, jossa lemmikkisi on kuin kotonaan. Meille lemmikkisi hyvinvointi on aina etusijalla. Hoidamme niin koiria, kissoja, kaneja, jyrsijöitä ja kaikki muutkin lemmikit. Sijaitsemme Siikamäen maaseudulla, luonnon helmassa. Tarvittaessa voimme sopia lemmikkisi hoidosta myös kotikäynteinä.

Koirahoitolamme palveluun kuuluu täysi ylläpito. Päivän ohjelmisto sisältää aina lenkit sekä ruokailut. Koirat pääsevät juoksentelemaan ja tutkiskelemaan ympäristöä vapaina isolla, noin 4 000 neliömetrin kokoisella pihamaallamme. Mahdollisuus myös laumahoitoon. Meillä on 13 lämmintä sisäpaikkaa, sekä pari tarhapaikkaa eristettyineen koppeineen ulkokoirille. Meillä on myös kaksi omaa tarhaa koirille, joissa on iso koppi lattialämmityksellä.

Kissoille on myös runsaasti tilaa. Kissat pääsevät jaloittelemanaan päivittäin kodinomaisessa ympäristössä. Kissojen puolella on 5 häkkiä kiipeilypuineen ja - tasoineen, sekä iso huone missä yhden perheen kissat kerrallaan saavat jaloitella.

Reikillä, kukkaterapialla ja homeopatialla voidaan myös hoitaa monen kokoisia eläimiä aina kaneista ja papukaijoista hevosiin. Lue lisää hyvinvointipalveluistamme täällä.

Hoitolan puolella meillä on myös pari sellaista tilaa jossa omistajan halutessa saman perheen koirat ja kissat voivat olla yhdessä.

Ulkoilu

Jokaisella koiralla on oma tarha jossa saa olla niin paljon kuin haluaa. Meillä on ISO aidattu piha-alue jossa koirat saa juoksennella irti joko yksin tai omistajan niin halutessa minun koirien kanssa. Pihalla voidaan koirien kanssa leikkiä ja ne saavat osallistua pihan askareisiin. Koirien kanssa käydään lisäksi hihnalenkeillä läheisessä metsässä.

Laumahoito

Laumakoulutuksen lisäksi meillä on tarjolla laumahoitoa. Laumahoitoon voi tulla omistajan niin halutessaan joko nuoria tai erittäin sosiaalisia koiria, mutta lopullisen ratkaisen laumahoitoon pääsemisestä teen aina minä. Alussa katson tietysti onko koira sovelias elämään laumassa.

Laumahoitoon tulevat koirat elävät kotonani, niinkuin omat koirani.

Kysy lisää laumahoidosta soittamalla.

Hinnasto

KOIRAT

1 koira 1vrk  27 €

1 koira 2 tai useampi vrk 22€ / vrk

2 koiraa samassa tilassa yht. 32€ / vrk

3 koiraa samassa tilassa yht. 37€ / vrk

4 koiraa samassa tilassa yht. 42€ / vrk

* Hinnat sisältävät koirien lenkitykset sekä talon ruoan! Voitte halutessanne tuoda omat tutut ruoat mukananne.

KISSAT

1 kissa 12€ / vrk

2 kissaa samassa tilassa 14€ / vrk

3 kissaa samassa tilassa 16€ / vrk

Osoite

Asemantie 37 B
77430 Siikamäki
Sijainti kartalla »

Ota yhteyttä

044 5182 506
tuulankoirat@gmail.com

Aukioloajat

Hoitola on suljettu joka päivä 10-13. Lisäksi viikonloppuisin ja pyhäpäivisin 17-19.30.

Muina aikoina eläinten tuonnit ja haut sopimuksen mukaan